top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMakis Zoumpos

Royal Galata Hotel (photos)

  • Κορυφαία και...προσιτή πολυτέλεια

Η Κωνσταντινούπολη προσωπικά δεν συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προορισμούς μου και δεν σκόπευα να κάνω ένα τέτοιο (για την ώρα) ταξίδι. Η ευκαιρία τελικά δόθηκε μιας που επρόκειτο για ταξίδι με χαρακτήρα αναψυχής, αποκλείοντας πολλά αξιοθέατα και χαμένες ώρες σε ουρές αναμονής.


Διάβασε για αυτό το ταξίδι μας εδώ

Δες το βίντεο με το οδοιπορικό μας εδώ


Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια σύντομη παρουσίαση και βαθμολογία του ξενοδοχείου της διαμονής μας.


Royal Galata Hotel στην περιοχή Μπέγιογλου


Το Royal Galata Hotel βρίσκεται στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, σε απόσταση 1,2χλμ. από το Παζάρι Μπαχαρικών και 200μ. από τον Πύργο του Γαλατά. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην περιοχή Beyoglu και προσφέρει βεράντα και σάουνα. Το κατάλυμα προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν, υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο, υπηρεσία δωματίου και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.


Οι μονάδες διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, μίνι μπαρ, βραστήρα, ντους, δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν θυρίδα ασφαλείας, ενώ ορισμένα έχουν μπαλκόνι, ενώ άλλα προσφέρουν θέα στην πόλη. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.


Στο τέλος της ανάρτησης, υπάρχει η βαθμολογία μου.


Το δωμάτιό μας, Νο. 203. Τρείς δ/ν με πρωϊνό 350 ευρώ


Τουαλέτα.


Η είσοδος στο hamam και το spa.

Royal Galata Hotel.


Ο Πύργος του Γαλατά. Μόλις 5 - 7 λεπτά από το ξενοδοχείο που σας παρουσιάζω. Αν δεν φοβάστε τα ύψη, ο Πύργος είναι απαραίτητος στην Κωνσταντινούπολη. Η ουρά είναι σχετικά μικρή, το εισιτήριο κοστίζει 175 τουρκικές λίρες αλλά ξοδεύεται καλά. οι σκάλες ή ο ανελκυστήρας σας ανεβάζουν στον έκτο όροφο. Στο έβδομο, μπορείτε να δείτε την πόλη σε 360 μοίρες πίσω από τα μεγάλα παράθυρα ... αλλά η μαγεία ξεκινά από τον όγδοο όροφο, στο στενό μπαλκόνι τριγύρω, από το οποίο η θέα κόβει την ανάσα.


Ένα από τα σημεία κατατεθέν της Πόλης.


Η βαθμολογία μου για το Royal Galata Hotel είναι:

Πολύ καλό 4,5

Τοποθεσία 5

Καθαριότητα 4

Εξυπηρέτηση 4

Τιμή 4


Εν κατακλείδι:

Αν βρεθείς ποτέ στην Πόλη, μη το σκέφτεσαι και πολύ. Όμορφο, καθαρό, κοντά στα βασικά σημεία που θες να δεις.... Άκουσέ με και με ευχαριστείς μετα!


Aυτά για την ώρα φίλοι μου. Αν σου άρεσε αυτό που μόλις διάβασες, κοινοποίησε το άρθρο μου στα δικά σου social media. Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, φιλιά πολλά!

bottom of page