top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMakis Zoumpos

Grand Sofia Hotel (photos & video)

  • ατμόσφαιρα πολυτέλειας. Words & photos by Makis Zoumpos

Όταν επισκέπτεσαι για πρώτη φορά έναν προορισμό, έχεις μια γλυκιά ανυπομονησία και προσμονή να εξερευνήσεις το καινούργιο, να ανακαλύψεις έναν τόπο διαφορετικό. Και είναι αλήθεια ειδικά όταν ο τόπος αυτός γειτνιάζει με την πατρίδα σου.

Tις εντυπώσεις του ταξιδιού μας στη Σόφια καθώς κι ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πρωτεύουσα, μπορείς να δεις πατώντας ε δ ώ .


Σε αυτή την ανάρτηση όμως θα κάνουμε αναφορά στο Grand Sofia Hotel, το ξενοδοχείο κόσμημα που έχει το μοναδικό προνόμιο να βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Βουλγαρικής πρωτεύουσας.


Tο Grand Hotel Sofia είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων που φιλοξενεί τουρίστες από όλον τον κόσμο και διοργανώνει κοινωνικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Οι λάτρεις της τέχνης και οι γνώστες του φαγητού θα εκτιμήσουν τη γκαλερί του ξενοδοχείου και την εξαιρετική του - Εστιατόριο Shades of Red.

Άποψη του ξενοδοχείου επί της οδού Gurko Str 1.


Μια ακόμα άποψη του ξενοδοχείου με τον ευρυγώνιο φακό μου.


Μπαίνοντας στο λόμπυ ένας ολόκληρος κόσμος ξετυλίχτηκε μπροστά μου. Πολυτέλεια, φινέτσα, υψηλή αισθητική που κλέβουν, κυριολεκτικά, την παράσταση. Ομολογώ ότι είναι ένας από τους πιο συγκλονιστικούς χώρους που έχω δει έως τώρα. Χωρίς καμία αμφιβολία θα ήταν η πρώτη εικόνα που θα ανέβαζα στο instagram.



Οι εκπλήξεις στο λόμπυ συνεχίστηκαν με την εντυπωσιακή επίπλωση και φωτιστικά, τους υπερπολυτελείς και αναπαυτικούς καναπέδες. τα χαριτωμένα κορίτσια με τα πλατιά χαμόγελα και τον elegant ρουχισμό τους στη ρεσεψιόν. Πρέπει να έμεινα περισσότερο από 20 λεπτά, προσπαθώντας να το εξερευνήσω, πριν αποφασίσω να συνεχίσω την ξενάγηση στο υπόλοιπο ξενοδοχείο.


Αίθουσα πρωϊνού.


Επόμενος σταθμός δωμάτιο 404, το οποίο θα γινόταν το σπίτι μας για τις επόμενες 24 ώρες. Ευρύχωρο, εντυπωσιακό, με υπέροχο design και ήπιες αποχρώσεις που σε χαλαρώνουν, πλήρως εξοπλισμένο με τα luxury προϊόντα περιποίησης, μηχανή καφέ, ψυγείο, 24ωρη υπηρεσία δωματίου και πολλές ακόμη παροχές.

Αυτό αντίκρισα, μόλις εξήλθα από το ασανσέρ.


Δωμάτιο 404.


Δωμάτιο 404.

Πέραν την μπανιέρας, η τουαλέτα διαθέτει και ντουζιέρα (διακρίνεται στα αριστερά).


Η θέα του δωματίου μας. Δεν ήταν και ότι καλύτερο, αλλά είπαμε... Όταν είσαι κέντρο δεν έχεις πολλές οπτικές προσδοκίες. Ο δρόμος είναι ο Gurko Str 1. Διακρίνεται το κτήριο τηλεπικοινωνιών, καθώς και το υπαίθριο pakring.

Το ξενοδοχείο διαθέτει και υπόγειο parking.


Ότι αντίκρισα ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου μας.




Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ


4,5 - Εξαιρετικό


Τοποθεσία 4.8


Καθαριότητα 4,8


Εξυπηρέτηση 5


Τιμή 3


Εν κατακλείδι:


Σίγουρα ένα 24ωρο δεν είναι αρκετό για να γευτείς το Grand Sofia Hotel.

Αποφάσισα, λοιπόν, να συνοψίσω την εμπειρία μου εκεί, σε μία λέξη. Πολυτέλεια! Εξάλλου, ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί λίγη πολυτέλεια στις διακοπές του;



Aυτά για την ώρα φίλοι μου. Αν σου άρεσε αυτό που μόλις διάβασες, κοινοποίησε το άρθρο μου στα δικά σου social media. Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, φιλιά πολλά!

bottom of page