top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMakis Zoumpos

Απόδραση στα Ίσθμια και στο Hotel King Saron (photo)

Έγινε ενημέρωση: 4 Μαρ 2023

  • Τι κι αν μπήκε ο Σεπτέμβρης...ο ήλιος και η ζέστη είναι εδώ, για να μας φτιάχνουν τη διαθεση!!!

Έρχονται Σαββατοκύριακα με πολύ καλό καιρό! Αν λοιπόν έχετε όρεξη για σαββατοκύριακο με την παρέα σας εκτός του λεκανοπεδίου, σε απόσταση δυόμιση ωρών από την Αθήνα, μπορείτε να βρεθείτε σε πανέμορφα μέρη με δυνατότητες διαμονής σε καταλύματα βολικά για οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς και μεγάλες παρέες όπως είναι οι φάρμες και τα δασικά χωριά.


Αποφασίσαμε να πάμε στο ξενοδοχείο King Saron στον Ισθμό, που εκεί μεταξύ άλλων, μπορείς να δεις τη γέφυρα που ανεβοκατεβαίνει και είναι θέαμα πρώτης τάξεως.

Το ραντεβού με τον 'Αρη είχε οριστεί στα διόδια της Ελευσίνας. Εμείς (Μάνια κι εγώ) ξεκινήσαμε νωρίτερα με πρώτη στάση την καλοκαιρίνη Κηφισιά για καφεδάκι και κάποιες τελευταίες αγορές.


Φτάσαμε στο ξενοδοχείο μεσημεράκι, κάναμε check in και αφού τοποθετήσαμε τα πράγματά μας στο δωμάτιο μας No 415, με την υπέροχη θέα στη θάλασσα, ξεκινήσαμε τις εξερευνήσεις και φυσικά μπάνιο... Πολύ μπάνιο τόσο στην εξαιρετική πισίνα αλλά και την θάλασσα όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.


Οι εντυπώσεις μου με άριστα το 5:

  • Τοποθεσία 4,5

  • Καθαριότητα 4,5

  • Εξυπηρέτηση 5

  • Τιμή 5

  • Πρωινό 5

  • Xώρος ξενοδοχείου 5

Παροχές ξενοδοχείου

Δωρεάν πάρκινγκ Δωρεάν Ίντερνετ Πισίνα Γυμναστήριο/Αίθουσα άσκησης Δωρεάν πρωινό Παραλία Κανό - θαλάσσιο ποδήλατο δωρεάν Δορυφορική TV


Δωμάτιο No 415.

Δωμάτιο No 415.


Δωμάτιο No 415


Δωμάτιο No 415, με την υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο.


Υπέροχος ο εξωτερικός χώρος

Hotel King Saron


Hotel King Saron


Hotel King Saron


Hotel King Saron


Hotel King Saron


Hotel King Saron


Σαρωνικός Κόλπος


Αίθουσα πρωϊνού


Aυτά για την ώρα φίλοι μου. Αν σου άρεσε αυτό που είδες και διάβασες, κοινοποίησε το άρθρο μου στα δικά σου social media. Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, φιλιά πολλά!


bottom of page