top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMakis Zoumpos

The Italian Tenors in Athens (photo & video)

Έγινε ενημέρωση: 29 Νοε 2021

  • Είδα τη νέα γενιά τενόρων The Italian Tenors που ήρθαν στην Αθήνα

Ήταν μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη ιταλικά τραγούδια και όχι μόνο, στο CT GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater. Οι Ιταλοί Τενόροι ήρθαν την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και μας μάγεψαν...


Οι Italian Tenors αποτελούνται από τους τρεις Ιταλούς ερμηνευτές όπερας Luca Sala, Sabino Gaita και Evans Tonon.


Νέοι και διάσημοι, οι Ιταλοί Τενόροι μετά από σπουδές και αρκετές εμφανίσεις σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό το project και να παρουσιάσουν διάσημα ποπ αλλά και αγαπημένα κλασικά τραγούδια με τις υπέροχες φωνές τους.


Από το Caruso του Λούτσιο Ντάλα μέχρι το Con Te Pertiro και δεν σταμάτησαν εκεί. Διάσημα Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ’60 αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες, συνδυάστηκαν με τις ωραιότερες κλασικές άριες από τις διασημότερες όπερες, σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις.


Ο κόσμος στο τέλος της βραδιάς τους χάρισε το πιο ζεστό τους χειροκρότημα και αυτοί το εισέπραξαν 3 φορές καθώς ανεβοκατέβαιναν στη σκηνή.


Aυτά για την ώρα φίλοι μου. Αν σου άρεσε αυτό που μόλις διάβασες, κοινοποίησε το άρθρο μου στα δικά σου social media. Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, φιλιά πολλά!


Είμαι τόσο ενθουσιασμένος, που δεν κρύβεται το συναίσθημα αυτό.


Πλάνο από το κοινό που κατέκλυσε το χώρο του

CT GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater


Ένα μικρό δείγμα από την βραδιά...


Βρείτε μe στα social media:

bottom of page