top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMakis Zoumpos

No time to die - 007

Έγινε ενημέρωση: 29 Νοε 2021

  • Ακατάπαυστη καταιγιστική δράση που σου κόβει την ανάσα

Είδα το απόλυτο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς, την ολοκαίνουργια ταινία του θρυλικού James Bond με τίτλο” No time to die” στις αναπαυτικές ανακλινόμενες πολυθρόνες La-Z-Boy στο Village Cinemas Gold Class στο The Mall Athens και σας λέω τη γνώμη μου.


Προτού αρχίσει η μεγαλειώδης πανάκριβη υπερπαραγωγή και πέσουν οι τίτλοι , μας υποδέχτηκε η γιγαντιαία διαστάσεων οθόνημε τα τελευταία σύγχρονα συστήματα hi tech. Έχει σχεδιαστεί, ειδικά, για να σε βάζει στο επίκεντρο της δράσης κάθε ταινίας. Είναι μία πραγματική εμπειρία που πρέπει να την ζήσετε! Άλλωστε, όλα γίνονται once in a life time!


Θα ξεκινήσω, φυσικά, με τον Daniel Craig που είναι και η τελευταία φορά που υποδύεται τον ομώνυμο ρόλo στην πέμπτη κατά σειρά ταινία του. Νομίζω, ότι μετά από τον Σον Κόνερι ήταν ο πιο ιδανικός πράκτορας 007! Έδωσε μια ολοκληρωμένη ερμηνεία με καρδιά σε αυτήν την ταινία και εκτός από στυγνός εκτελεστής των κακών, τον γνωρίσαμε και από την ανθρώπινη πλευρά του με αποτέλεσμα, κάποιες φορές, να είναι άκρως συγκινητικός… Δυστυχώς, όμως, επειδή πρόκειται να τον αντικαταστήσει καινούργιος Βρετανός πράκτορας και ηθοποιός τον σκοτώνουν, όχι επί ματαίω , αλλά για το καλό των αγαπημένων του προσώπων και της ανθρωπότητας, παρότι κατάφερε βέβαια να βρει και να καταστρέψει μαζί με τους καλούς, το θανατηφόρο όπλο που εφηύραν οι κακοί και προσπαθούσαν με αυτό να καταστρέψουν την ανθρωπότητα. Δεν θέλω όμως να επεκταθώ περισσότερο στην υπόθεση και να σας αποκαλύψω το μυστικό του,


Η εκτυφλωτική αυτή ταινία που διαρκεί τρεις ώρες αλλά δεν τη χορταίνει το μάτι σου, είναι πλημμυρισμένη από ακατάπαυστη καταιγιστική δράση που σου κόβει την ανάσα , σασπένς, ανελέητο κυνηγητό , πολυτελή αυτοκίνητα, όμορφα κορίτσια, μαγικά τοπία, ονειρεμένη φωτογραφία, συγκλονιστικά εφέ, κοστούμια αλλά και το casual ντύσιμο του Daniel, όλα στιλάτα και εντυπωσιακά.


Μην χάσετε αυτήν την ταινία, ίσως είναι η καλύτερη που έχει γυριστεί μέχρι σήμερα! Η συνέχεια επί της οθόνης…

Aυτά για την ώρα φίλοι μου. Αν σου άρεσε αυτό που μόλις διάβασες, κοινοποίησε το άρθρο μου στα δικά σου social media. Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, φιλιά πολλά!





bottom of page