top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMakis Zoumpos

ERGON HOUSE Η εμπειρία του φαγητού (photos)

Έγινε ενημέρωση: 9 Νοε 2020

  • EΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΘΕΙΤΕ… ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Η πιο «λαμπερή και ξέγνοιαστη» ημέρα της εβδομάδας είναι δική σου. Την αφιερώνεις στον εαυτό σου, στην οικογένειά σου, στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Υπάρχει χρόνος για όλα. Για να... κλέψεις μερικές ώρες παραπάνω στην αγκαλιά του Μορφέα, για να πιεις με την ησυχία σου ένα πρωινό καφέ, αλλά κυρίως για να φας σωστά. Απολαυστικά. Χωρίς άγχος. Χωρίς δεύτερες σκέψεις. Χωρίς τον «μπαμπούλα» του ρολογιού να κρέμεται πάνω από το κεφάλι σου.


Τι πιο ωραίο λοιπόν αυτή η μέρα να συνδυαστεί με ένα υπέροχο φαγητό. Η σωστή επιλογή είναι το... Α και το Ω από αυτό που ακολουθήσει. Αν το αγαπάς, το γουστάρεις, το θέλεις πολύ αυτό το φαγητό, το μόνο βέβαιο είναι ότι στην πορεία θα πετύχει και η εκτέλεσή του.


Έτσι λοιπόν ξεκίνησα μαζί με Μάνια, Ελένη, Άρη και Λουκά με κατεύθυνση το κέντρο (για μια ακόμα φορά) με κατάληξη την οδό Μητροπόλεως.

Εκεί στο Νο 26, υπάρχει ένα μέρος με εστιατόριο μεσογειακού προσανατολισμού, delicatessen ελληνικών προϊόντων, μανάβικο, χασάπικο, ψαράδικο στο ισόγειο και ξενοδοχείο στους επάνω ορόφους.


Αφού εξερευνήσαμε όλους τους χώρους, είχα την χαρά να γευτώ μαζί με την παρέα μου πεϊνιρλί με γραβιέρα, κοτόπουλο, αυγό & φρέσκια τρούφα, σαλάτα πράσινη με κοτόπουλο, κουλούρι, πιπερίες Φλωρίνης, αφυδατωμένη ελιά & μουστάρδα Θεσσαλονίκης, γλυκοπικάντικες πιπεριές με τυρί και τέλος για κυρίως δύο κλασικά Double Black Angus Brioche με bacon Δράμας και κρέμα τυριού από την Εύβοια, μανιτάρια σε πετιμέζι, iceberg & μαγιονέζα τρούφας και χοιρινή σπαλομπριζόλα με πανσέτα.


Η αξιολόγησή μου (με άριστα το 5)

Φαγητό ****

Εξυπηρέτηση ****

Τιμή ****

Χώρος ****

Καθαριότητα ****


Menu στο τραπέζι μας και ξεκινάμε

Με τις απαραίτητες φωτογραφίες

Ergon House

Ergon House

Ergon House

To κρεοπωλείο που σας έλεγα...

Double Black Angus Brioche

Χοιρινή σπαλομπριζόλα με πανσέτα

Αναμονή...




bottom of page