top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMakis Zoumpos

Andreas Mazarakis...The Last of the Mohicans (photos & video)

Έγινε ενημέρωση: 18 Φεβ 2020

  • Κυρίες και Κύριοι, ο Εξαρχείων Ανδρέας Μαζαράκης…

Σε ένα φαντασμαγορικό party με καλεσμένους πολύ καλούς του φίλους και συνεργάτες γιόρτασε την ονοματική του εορτή ο γνωστός Εξαρχείων - Ανδρέας Μαζαράκης, πρόεδρος του Αστέρα Εξαρχείων και παρουσιαστής της ραδιοφωνικής εκπομπής στα «Παραπολιτικά 90.1».


Ο Ανδρέας Μαζαράκης μας υποδέχτηκε στο live-restaurant «Το περιβόλι τ' ουρανού» στην Πλάκα. Φίλοι από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο , έσπευσαν να του δώσουν τις θερμότερες ευχές.


Οι καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την βραδιά έντυσε μουσικά ο σπουδαίος Χρήστος Νικολόπουλος. Μαζί του η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Στέλιος Διονυσίου, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνει η Eευτυχία Μητριτσά , που αντικαθιστά την περσινή παρουσία της Ραλλίας Χρηστίδου.


Όπως ήταν φυσικό ο αγαπητός φίλος Ανδρέας έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση και οι φωτογραφίες από το εορταστικό πάρτυ είναι αδιάψευστος μάρτυρας.


Του ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία και ευημερία.


Μαζί με τον αγαπημένο φίλο κύριο Ανδρέα Μαζαράκη.
Με τον αγαπημένο συνθέτη κύριο Χρήστο Νικολόπουλο.
Τελευταία λόγια με τον κύριο Χρήστο Νικολόπουλο, λίγο πριν βγεί στη σκηνή και μας μαγέψει με τα ξεχωριστά του τραγούδια.
Απλή και προσιτή η μεγάλη μας τραγουδίστρια κυρία Πίτσα Παπαδοπούλου. Μαζί ο γνωστός επιχειρηματίας Σίμος Χατζέτογλου.
Με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και υπεύθυνη παραγωγής Ρ/Σ, την αγαπημένη Ροσέλα Λανέ και τον γνωστό επιχειρηματία Σιμο Χατζέτογλου.
Με τον γνωστό επιχειρηματία Σίμο Χατζέτογλου και την Χειρουργό Ορθοπεδικό Μάνια Χρυσανθοπούλου.
Ακόμα μια φωτογραφία με τον γνωστό επιχειρηματία Σίμο Χατζέτογλου.

"Μη μου ξαναφύγεις πια" σε ένα απολαυστικό ζεϊμπέκικο που μάγεψε τους θαμώνες...



bottom of page