Makis Zoumpos

23 Ιαν 2020

Rock n Rolla Str "The BARber Shop"

Ενημερώθηκε: 18 Φεβ 2020

Ψάχνεις ακόμα που θα κουρευτείς και θα ξυριστείς; Εμείς βρήκαμε για σένα ίσως το καλύτερο κομμωτήριο που θα λατρέψεις...

Βολτάρεις στην Πετρούπολη. Χαζεύεις στα μαγαζιά. Σίγουρα θα πέσει στο μάτι σου ένα κομμωτήριο που θα σου δώσει τη λύση για τη περιποίηση σου. Μιλάμε για το Rock n' Rolla Str, ένα κομμωτήριο νέας γενιάς, με μοντέρνα και όμορφη διακόσμηση προσφέροντας υπηρεσίες που ουσιαστικά ανανεώνουν τον αέρα του old - fashioned μπαρμπέρικου. Μιλήσαμε με έναν εκ των τριών συνεργατών, τον Γιάννη Καλλίδη. 

Για 13 χρόνια ο Γιάννης ασχολείται με την κομμωτική και συγκεκριμένα με το κούρεμα. Απόφοιτος της σχολής VANG έχει εξειδίκευση στο ανδρικό κούρεμα και επιπλέον εκπαίδευση από την Toni and Guy, τη L'oreal και την Paul Mitchell.

"Ήταν κάτι που αγκαλιάστηκε από το κόσμο σχετικά γρήγορα καθώς ο άντρας βρίσκει ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για εκείνον" μας είπε χαρακτηριστικά και συνεχίζει λέγοντας ότι "δεν υπάρχει ανταγωνισμός αλλά συναγωνισμός μεταξύ των barber shops καθώς  όσα περισσότερα ανοίξουν  τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψει ο άντρας σε ένα δικό του χώρο με υπηρεσίες κομμένες και ραμμένες  πάνω του".

Το Rock n' Rolla Str προσφέρει υπηρεσίες όπως απλό κούρεμα, ξύρισμα με φαλτσέτα, περιποίηση για μούσι, μανικιούρ και πεντικιούρ, περιποίηση προσώπου, εμπειρίες αναδόμησης, ενυδάτωσης και ενδυνάμωσης με αιθέρια έλαια για όμορφα και γερά μαλλιά. Κάτι που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση είναι και η μεταφορά του σε ένα καινούργιο και ανανεωμένο χώρο για τη μεγαλύτερη άνεση των πελατών.

Με 2 κομμωτήρια στην Πετρούπολη ο όμιλος Rock n' Rolla Str. έχει σκοπό και δυνατότητα να εξυπηρετεί μεγάλο μέρος των απαιτητικών πελατών από όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Το ένα κομμωτήριο βρίσκεται στην άνω Πετρούπολη και το άλλο (αποκλειστικά ανδρικό κομμωτήριο) βρίσκεται λίγο κάτω από την πλατεία της Πετρούπολης 25ης Μαρτίου 43.

Κλείσε Ραντεβού στο 2105053854

Δείτε το στο fb https://www.facebook.com/rocknrollastr/

Web Site https://www.rocknrolla.gr/

Γιάννης Καλλίδης